Skip to Content

 Nákupný košík 

Váš košík je prázdny.

0 položky 0.00€

Ostatné suroviny

Zmes na korpus Makový 0,5kg

3.50€

Zmes určená na výrobu liateho makového korpusu.
Zloženie: Pšeničná múka, Sacharóza, mletý mak, sušené vajcia, pšeničný škrob, sušená srvátka, kypriace látky: E450,E500, sušené mlieko, vanilková a citrónová aroma, soľ, prori hrud.látka: E170.

Základná receptúra: 500g maková zmes. 200g rastlinný olej. 250ml voda. Všetko zmiešať a piecť 150-180°C

Na objednávku
3.50€

Zmes na trený korpus čokoláda 0,5kg

1.60€

Zmes určená na výrobu trených hmôt, ktoré sa používajú v
cukrárenskej a pekárenskej výrobe (výroba koláčov a muffinov z trených hmôt).
Zloženie: cukor, pšeničná múka, glukozový sirup, odtučnený kakaový prášok, mliečno-tukový prášok (srvátka, suš.mieko odtučnené, cmar, živočíšny a rastlinný tuk), práš. čokoláda (2%), sojóvý lecitin (E322), pšeničný lepok, kypriace látky E500,E541 emulgátory E471,E475, soľ, zahusťovadlá E412,E415, E466, aróma, protihrud.látka E551.

Základná receptúra: 500g trená hmota pomaranč, 200g rastlinný olej, 175g vaječná melanž, 100g voda

Na sklade
1.60€

Decor Gel 90g

2.40€

Decor gel na lepenie ozdôb alebo jedlých oplatok.

Na objednávku
2.40€

Zmes na trený korpus Špalda - slnečnica 0,5kg

1.70€

Zmes určená na výrobu trených hmôt, ktoré sa používajú v
cukrárenskej a pekárenskej výrobe (výroba koláčov a muffinov z trených hmôt).

Zloženie: cukor, celozrnná špaldová múka (27,3%),slnečnicové semená (12,4%), škrob(zemiakový), pšeničná múka, kypriace látky: E450,E500, aróma (obsahuje mlieko), dextrín
(tapioka), soľ, zahusťovadlá: E415,E412, emulgátor: E471.
Obsahuje alergény a lepok. V závode sa spracovávajú vajcia a výrobky z nich, sójové zrná a výrobky z nich, sezamové semená a výrobky z nich, oxid siričitý a siričitany. Krajina pôvodu: Poľsko

Na sklade
1.70€

Zmes na trený korpus Toffi 0,5kg

1.95€

Zmes určená na výrobu trených hmôt, ktoré sa používajú v
cukrárenskej a pekárenskej výrobe

Zloženie: cukor, pšeničná múka, karamelový prášok (odtučnené mlieko, srvátka, cukor, maslo, prírodná aroma, maltodextrín, rastl. tuk palmový, karamelizovaný cukrový sirup), glukozový sirup, sušené mlieko plnotučné, kypriace látky E450,E500,E575, pšeničný glutén, arómy, farbivo: E150c, zahusťovadlá E412,E415,E466, protihrudk. látka E551, soľ, emulgátory E475,E471.
Krajina pôvodu: Poľsko

Na objednávku
1.95€

Zmes na trený korpus pomaranč 0,5kg

2.00€

Zmes určená na výrobu trených hmôt, ktoré sa používajú v
cukrárenskej a pekárenskej výrobe (výroba koláčov a muffinov z trených hmôt).

Zloženie: cukor, pšeničná múka, glukozový sirup, pšeničný glután, pomarančový prášok 3%, tukový prášok (rafinovaný palmový olej,glukózový sirup, kazeinát), prírodné pomarančové arómy, modifikovaný škrob E1414 zemiakový, kypriace látky E500ii,E541 emulgátory E471,E475, soľ, zahusťovadlá E412,e415, farbivo E160b, reg. kyslosti E330.
Krajina pôvodu: Poľsko

Na sklade
2.00€

Kralovská glazúra (Royal Icing mix) (500g)

5.00€

Bielková poleva na zdobenie tort a perníčkov.
Hotová pridáte len vodu

Na objednávku
5.00€

Beza Clasic (bielková zmes) 500g

2.50€

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe. Používa sa pri výrobe bielkových pusiniek,laskoniek alebo ako náplň do trubičiek..

Zloženie:cukor,sušený vaječný bielok,soľ, zahusťovadlo E466, regulátor kyslosti: E330.

Prášková surovina na jednoduchú a rýchlu prípravu bielkového krému, snehového pečiva a iných bielkových korpusov. Po vyšľahaní je hmota stabilná a mikrobiologicky bezpečná, aj napriek tomu, že nie je potrebné hmotu zaliať horúcim cukrovým rozvarom.

Bielkový krém

150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik

Postup:

Na sklade
2.50€

Zmes na korpus Ekvia 1kg

2.10€

Zmes vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe.
(roládové pláty, piškótové korpusy, šľahané bábovky)
Zloženie:
cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, emulgátory E475, E471, kypriace látky E500, E541, glukózový sirup, soľ, zahusťovadlo E415, farbivo E180a.

výrobok obsahuje obilniny obsahujúce lepok, v závode sa spracovávajú vajcia, sója, mlieko, sezam, oxid siričitý, siričitany.

Dávkovanie:
1kg korpusovej zmesy, 600g vajec, 200g vody

Na sklade
2.10€

Bezlepková Zmes na čokoládový koprus Brownies 0.5 kg

2.30€

Zloženie: cukor, odtučnený kakaový prášok, zemiakový škrob, rastlinný tuk, sušená srvátka, dextróza, sušený vaječný bielok, kypriaca látka E450, E500, emulgátor E471, soľ, zahušťovadlo E415

Návod na použitie: 500g zmesi zmiešajte s 1 vajcom, 80g oleja, 95g vody. Pečte při 180°C.
Skladujte v suchu a chlade

Na sklade
2.30€

Sandra Velvet - Red velvet korpus 1kg

5.00€

Zmes na populárny Red velvet korpus.

Na objednávku
5.00€

Carlex spray

5.00€

odlučovač na vymastenie plechov a foriem

Na sklade
5.00€

Piping gel 280g

6.00€
Na sklade
6.00€

Frutafill Tropical bal.5kg.

24.12€
Na objednávku
24.12€

gél Malinový bal.5kg

18.70€
Na sklade
18.70€
Syndikovať obsah